Zonnepanelen Baarn

Wist u dat het zonlicht jaarlijks 220 biljoen kilowattuur aan energie bevat? Om het even in context te zetten: dat is 2500 keer zoveel als wereldbevolking verbruikt. Zonne-energie is dus een inspirerende en bijzonder krachtige vorm van energie. Nu staan de meest effectieve zonnepanelen in de zonnigste delen zoals de Sahara en Saoedi-Arabië, maar u kunt ook heel veel verdienen aan zonnepanelen in Baarn. Met een jaarlijks gemiddelde zonne-energie van 900 tot 1200 kWh per vierkante meter, kunt u het heel rendabel maken. Hoe rendabel u het precies maakt, hangt af van een aantal factoren van uw persoonlijke situatie in Baarn.

Zonnepanelen Baarn

Ontdek hoe u geld bespaart

Het rendement dat u haalt uit uw zonnepanelen wordt dus beïnvloed door een aantal elementen. Wij hebben er hier een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • De grootte van de installatie. Bij een groter installatie bent u bijvoorbeeld minder kwijt voor ieder los paneel.
  • De hoek van de panelen. De ideale hoek is 36 graden, dus hoe dichter uw installatie dit nadert, hoe beter het rendement.
  • De richting van de zonnepanelen. Als uw installatie op het zuiden is georiënteerd, zal deze meer zon vangen en daarom meer energie opleveren.
  • Schaduwval. Als er schaduw valt op uw panelen in Baarn, vermindert dit de hoeveelheid energie die geproduceerd kan worden.

Haal gegarandeerd rendement uit uw installatie

Hierboven staan een aantal van de belangrijkste factoren die bepalen hoeveel rendement u uit uw zonnepanelen haalt die wij bij u in Baarn installeren. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere dingen die hier invloed op hebben. Als u bijvoorbeeld een lening moet afsluiten om de panelen te kunnen bekostigen, zult u een stuk minder geld kunnen verdienen.

Geld lenen kost immers geld, dus houd hier rekening mee. Wanneer u niet leent, haalt u een rendement van tussen de 6 en 11 procent uit uw panelen in Baarn. Dit is een stuk hoger dan menig spaarrekening!

Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Baarn

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen in Baarn? Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden dus neem gerust een kijkje. Indien u een directe vraag heeft of een persoonlijke offerte wilt aanvragen, neemt u even contact op. Zontech Nederland adviseert u graag over zonnepanelen.