Zonnepanelen Hilversum

Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar een installatie om zonne-energie op te wekken? Heeft u al langer interesse in zonnepanelen maar weet u niet zo goed hoe deze precies werken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zontech Nederland helpt particulieren en bedrijven aan goedkope en professionele zonnepanelen in Hilversum.

Door zonne-energie te gebruiken draagt u niet alleen uw steentje bij aan het opschonen van het milieu en het tegenhouden van de uitputting van energiebronnen, u kunt er ook nog eens een leuk zakcentje aan overhouden. Zo wint uiteindelijk iedereen!

Zonnepanelen Hilversum

Bekijk onze verschillende panelen

Als u op zoek bent naar zonnepanelen, dan had u het niet beter kunnen treffen. Wij leveren panelen van ons huismerk CHN-solar. Dit zijn panelen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Kiest u liever voor een grote merknaam? Dat kan natuurlijk ook. Wij leveren bijvoorbeeld zonnepanelen van de volgende merken:

  • Sanyo
  • Kaneka
  • Suntech power

Indien u niet zo’n doe-het-zelver bent, kunt u ons ook om een complete installatie vragen. Wij zullen deze installatie dan bij u in Hilversum komen monteren. Zo kunt u in één klap genieten van alle voordelen die zonne-energie te bieden heeft en dat zijn er nogal wat.

Wees minder afhankelijk van uw energieleverancier

Één van de voordelen die zonnepanelen bieden, is dat ze ervoor zorgen dat u niet meer zo afhankelijk bent van uw energieleverancier. Als u bijvoorbeeld voor een PV systeem kiest in Hilversum, worden de panelen direct op uw elektriciteitsnetwerk aangesloten door middel van een omvormer.

U verbruikt nu direct stroom uit uw panelen. Wanneer de zon niet genoeg energie kan bieden op een bepaald moment, zal uw leverancier automatisch bijschieten. Wanneer u meer energie levert dan verbruikt, gaat uw energie juist naar de leverancier toe. U krijgt hier dan een geldbedrag voor per kWh.

Wij staan graag voor u in Hilversum klaar!

Heeft u interesse in zonnepanelen in Hilversum of wilt u wat meer weten over onze werkwijze? U kunt eenvoudig even onze website raadplegen of direct contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Wij staan voor u klaar en helpen u graag aan meer informatie of aan een persoonlijke offerte voor uw eigen zonnepanelen.