Zonnepanelen Leusden

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig interesse in zonnepanelen en dat is logisch. Duurzame energie wordt iedere dag belangrijker, omdat de fossiele brandstof opraakt. Bovendien hebben doorbraken in de technologie ervoor gezorgd dat zonne-energie steeds goedkoper en praktischer wordt. U kunt tegenwoordig bij veel bedrijven terecht voor uw eigen panelen. Zontech Nederland is echter niet zo maar een leverancier van zonnepanelen in Leusden. Wij staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid en bij ons kunt u rekenen op vakwerk op maat. Daarnaast garanderen wij u dat u veel geld bespaart dankzij uw investering in Leusden. Maar hoeveel bespaart u nu precies?

Zonnepanelen Leusden

Bereken uw rendement

Hoeveel rendement u precies geniet, is situatie afhankelijk. Zo moet u rekening houden met de volgende punten in Leusden om te berekenen hoeveel procent rendement uw zonnepanelen opleveren:

  • Hoe groter de installatie, hoe hoger het rendement. Zo zijn installatiekosten voor een nieuw paneel haast verwaarloosbaar
  • De ideale hellingshoek voor de panelen is 36 graden, dus het rendement is hoger wanneer u de juiste hoek aanhoudt
  • Een oriëntatie op het zuiden levert een beter rendement op in verband met de stand van de zon
  • Het rendement wordt verhoogd als er geen schaduwen op de zonnepanelen vallen

Gegarandeerd goedkoper uit

Als u nu in zonnepanelen zou investeren, zou u in Leusden een rendement van 6 tot 11 procent verdienen op uw investering. Dit is een aanzienlijk stuk hoger dan u zou krijgen voor het afsluiten van een spaarrekening voor hetzelfde bedrag! Daarnaast worden er subsidies verstrekt door de overheid voor het gebruik van duurzame zonne-energie wat de kosten verder kan drukken. Dankzij uw panelen in Leusden betaalt u omgerekend slechts zo’n €0.09 tot €0.20 per kilowattuur. De gemiddelde elektriciteitsprijs was €0.26 volgens het CBS prijspeil in 2012! Ook weet u zeker dat de kosten per kWh niet jaarlijks omhoog zullen gaan zoals het geval is bij de prijzen van een leverancier.

Heeft u vragen? Gewoon bellen!

Heeft u nog vragen over onze zonnepanelen in Leusden? Vraag het ons gerust. Kijk even onder het kopje ‘contact’ en onze klantvriendelijke medewerkers zullen u graag meer vertellen over onze zonnepanelen.