Zonnepanelen Soest

Welkom bij Zontech Nederland, uw specialist voor zonnepanelen in Soest. Zonnepanelen worden steeds populairder en dat is lang zo gek niet. Door de ontwikkeling van nieuwe technologie worden de panelen steeds goedkoper en het aantal voordelen talrijker. Zo helpt u niet alleen een handje mee aan het opschonen van het milieu en het afbreken van fossiele brandstoffen, maar kijkt u ook naar een zeer voordelige financiële investering. Woont u in Soest en wilt u besparen op uw energierekening? Dan is het een wijs besluit om in zonnepanelen te investeren. En nergens vindt u betere panelen dan bij ons.

Zonnepanelen Soest

Hoe verdient u geld aan zonne-energie?

Dat zonnepanelen u geld opleveren, wist u misschien al. Maar hoeveel is dat precies? Dit ligt aan uw persoonlijke situatie in Soest, maar u zult waarschijnlijk 6 tot 11 procent rendement verdienen op de investering die u heeft gedaan. Zoals u ongetwijfeld zult hebben opgemerkt, ligt dit rendement een stuk hoger dan dat van menige spaarrekening. Ook zijn er subsidies te vinden voor het gebruiken van zonne-energie en daarnaast kunt u nog extra geld verdienen aan een PV systeem. Wanneer uw panelen meer elektriciteit produceren dan u verbruikt, wordt dit naar uw energieleverancier overgedragen tegen een prijs per kWh.

Bekijk onze kwaliteitsproducten

Als u het hebt over Zontech Nederland, heeft u het over kwaliteit. Wij leveren fantastische producten van allerlei merken. Zo zullen wij in principe zonnepanelen van ons huismerk aanbieden, dat merk is CHN-solar. Wilt u echter liever panelen van grote merknamen zoals Kaneka, Sanyo en Suntech power? Dat kunnen wij eenvoudig voor u regelen. Wij kunnen u naast losse onderdelen ook direct een volledig pakket aanbieden en wij zullen dit volledige systeem bij u komen monteren in Soest. Dat scheelt u weer een hele hoop werk en tijd. Overigens zijn wij ook officieel Sunkit Dealer.

Meer weten over zonnepanelen in Soest? Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Soest? Wilt u direct een vrijblijvende offerte voor CHN-solar zonnepanelen aanvragen? Kijk even onder het kopje ‘contact’ en u zult eenvoudig onze gegevens vinden. Wij helpen u graag door het verstrekken van informatie en advies of door direct een offerte op te stellen. Wij staan voor u klaar